Privatlivspolitik

Ved at benytte denne hjemmeside www.skovconsult.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne persondatapolitik.

SkovConsult respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

 

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

 

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

SkovConsult har dog brug for visse personoplysninger for at kunne levere ydelser og andre tjenester til dig.

Det sker når

  • du beder os kontakte dig
  • foretager betaling af køb af serviceydelser
  • sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback
  • i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.

SkovConsult indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse og navn) for at levere den ydelse, som du efterspørger.

SkovConsult indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

SkovConsult opbevarer ikke informationer om betalingsmidler fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

 

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på www.skovconsult.dk videregives alene til betroede forretningspartnere: SkovConsults hjemmesideleverandør, bankforbindelse, revision og leverandør af regnskabsservices.

For at kunne videreudvikle og forbedre www.skovconsult.dk fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siderne. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest. SkovConsult videregiver ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på www.skovconsult dk.

 

Hvor lagres dine personoplysninger?

Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på SkovConsults vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

SkovConsult har indgået databehandlingsaftaler med :

  • Mono.net (Hjemmeside)
  • e-conomic (Regnskabsservice)
  • Bergendorff Revision (Revision).

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

 

Adgang til oplysninger

Du kan altid få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen bente@skovconsult.dk.

SkovConsult forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på bente@skovconsult.dk

 

Dataansvarlig

Dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

Michael Skov
Damstien 6B
2720 Vanløse
E-mail: skov@post2.tele.dk
Telefon: 20 84 15 20